Intenties deze week

Voor de intenties van de vieringen in het weekend in de diverse kerken, kijkt u in de agenda.

Ma. 19 okt.:
Wij gedenken Johan en Martha van Waes-Amesz

Di. 20 okt. :
Wij gedenken Betsie Timmers-Brouwers i.v.m. haar verjaardag en Gerard Timmers
Wij bidden voor de intenties van allen die in onze kerk Maria eren, en om genezing van de ziekte van Lyme.

Wo. 21 okt. :
Wij bidden voor de intenties van allen die de pastores hun gebed beloofden.

Do. 22 okt. :
Wij gedenken: Wim en Nelly Smetsers-van Eijndhoven en overleden familieleden en Harry Driessen i.v.m. zijn verjaardag
En we bidden voor allen die zorgen hebben om hun gezondheid.

Vr. 23 okt. :
Wij bidden voor alle familieleden en bekenden in verpleeghuizen en ziekenhuizen, en om redding uit deze Covid 19 crisis.
Voor allen die in de voorbije week een digitaal kaarsje hebben aangestoken op onze parochiewebsite en daar hebben gevraagd voor hen te bidden.

Di. 27 okt. :

Wo. 28 okt. :
Wij bidden voor de intenties van allen die de pastores hun gebed beloofden.

Do. 29 okt. :
Wij bidden voor allen die zorgen hebben om hun gezondheid.

Vr. 30 okt. :