Meditatieve bijeenkomst “Op Adem”

Even op adem komen, even tot rust komen, alleen maar zitten, luisteren en stil zijn.
Elke 3e woensdag van de maand komen we bij elkaar om, ja, om wat eigenlijk?
Om de onrust te verminderen, om problemen een moment naast je neer te leggen, om leeg te worden in het hoofd, ontvankelijk worden in een zoektocht,  uit dankbaarheid, om gewoon rustig te zitten in de kerk?
Iedereen beleeft dit half uur op haar/zijn eigen manier. We worden gedragen door meditatieve muziek, stilte, een tekst en een gevoel van saamhorigheid. Er is rust om te zijn en de tijd wordt betrekkelijk.

Hartelijk welkom op:

• woensdag 18 augustus om 10 uur in de protestantse kerk in Veghel, Hoofdstraat 53.
  • woensdag 15 september om 10 uur in de protestantse kerk “Samen op weg” in Uden, Schepenhoek 157.
  • woensdag 20 oktober om 10 uur in de protestantse kerk in Veghel, Hoofdstraat 53.

Voorbereidingsgroep: Petra Smits, Steffy v.d. Horst, Sannie Floor.

Aanmelden graag via email: