Zomerconcerten in Veghel

Ook dit jaar verzorgt Henk van Riel weer een serie orgelconcerten in de Sint Lambertuskerk van Veghel, op vier zondagen in augustus: 8, 15, 22 en 29 augustus. De aanvangstijd is 14.30 uur.

De concerten zullen elk een klein uur duren. Uitgevoerd worden beroemde werken van Bach, Telemann en Handel, maar ook andere componisten komen voorbij. Henk wordt daarbij begeleid door zijn digitale orkest  “ Consorte Digitale”, wat een prachtige combinatie vormt met zijn orgelspel. Elk muziekstuk wordt kort ingeleid door Ad Koevoets.

Volgens de RIVM voorschriften is het registreren bij binnenkomst, met naam en telefoonnummer, verplicht.

De entree is gratis maar een vrijwillige bijdrage voor de kerk, wordt op prijs gesteld.