Een nieuwe pastor voor de Franciscusparochie!

De bisschop van den Bosch Mgr. Dr.G.J.N. de Korte heeft per 1 juni 2021 als pastor van de H. Franciscusparochie Meierijstad pater Charles Eba’a benoemd.

Deze uitbreiding van het pastoraal team van de parochie komt na het vertrek van pater Issag Jesudass naar Gemert.

Pater Charles Eba’a is geboren in Zuid- Kameroen.  Hij heeft zijn priesteropleiding gevolgd in Nigeria bij de Congregatie van de Heilige Geest (Spiritijnen). Bij aankomst in Nederland heeft hij 10 jaar, waarvan 8 als pastoor, gewerkt in Rotterdam. In 2015 volgende zijn benoeming in Heerenveen.

Pastor Charles is aangesteld voor een 50% functie. Op 1 juni begint hij met zijn werkzaamheden in de parochie. A.s. donderdag 27 mei vindt al een eerste kennismaking plaats met de kerngroepen van de verschillende geloofsgemeenschappen

De installatieviering van pastor Charles zal plaatsvinden op zondag 6 juni om 10.00 uur in de H. Lambertuskerk in Veghel. Wilt u daarbij aanwezig zijn dan kunt u zich op werkdagen tussen 10.00u en 12.00u opgeven via 0413 – 363115.

Bestuur en team heten pastor Charles hartelijk welkom en zien de samenwerking met vertrouwen tegemoet.