1e Advent, vieringen in alle kerken

Vanaf het weekend van 28 november, de eerste zondag van de advent,  zijn er weer weekenddiensten in al onze kerken. De exacte tijden en data vindt u in de agenda (de blauwe kalender) op deze website.

Een paar bijzonderheden:

• In de Lambertuskerk in Veghel zijn de diensten weer zoals vanouds op zaterdag om 18.45u en op zondag om 10.00u.
  • In de Lambertuskerk in Zijtaart wordt een extra viering aangeboden door de werkgroep Woord en Communie om 9.00u. In Zijtaart kunt u dus op zondag terecht zowel om 9.00u als om 10.30u.
  • In Erp is er alleen op zondag een viering om 11.00u.

Voor al deze vieringen geldt het maximale aantal van 30 bezoekers. In alle kernen is het nodig dat u zich opgeeft.

U kunt zich in uw eigen gemeenschap of de gemeenschap waar u naar de kerk wilt gaan, aanmelden op de volgende wijze:

De H. Servatius kerk Erp
Donderdag en vrijdag tussen 10.00 en 12.00, Telnr.

De H. Servatius kerk Boerdonk
Telnr.

De H. Antonius kerk Keldonk:
Dagelijks van 17-18 uur, Telnr.

De H. Antonius Abt kerk, Eerde:
Telnr.

De H. Lambertus kerk Zijtaart:
Telnr. of

OLV van Goede Raad Mariaheide:
Telnr. of via de mail

H.Hart/H.Johannes kerk Veghel:
Donderdag en vrijdag van 9-12 uur, Telnr.

De H. Lambertus kerk Veghel:
Maandag t/m vrijdag 10 – 12 uur Telnr.

Voor alle vieringen geldt ook dat u verzocht een mondkapje te dragen bij binnenkomst en bij het verlaten van de kerk.

De vieringen in de Lambertuskerk in Veghel worden live uitgezonden via live stream. U kunt al die vieringen ook later terugzien.

Door te klikken op deze link komt u op het You tube kanaal van de Franciscusparochie.

Pastoraal team Franciscusparochie 24 november